Meer resultaten voor vloerkleed reinigen

 
vloerkleed reinigen
vloerkleed reinigen - Dit vloerkleed is eenvoudig te reinigen.
Home Living Time Retro Anthracite Blue Vloerkleed Met het Living Time Retro Anthracite Blue-vloerkleed laat je je persoonlijke stijl zien en het voelt ook nog eens lekker zacht aan aan je voeten. Dit vloerkleed is gemaakt van 100% zachte polyester scheerwol en heeft een poolhoogte van 5 millimeter. Dit vloerkleed is heel eenvoudig te reinigen.
Vloerkleed reinigen door de specialisten van BRIGHT CLEAN B.V.
Bij het vloerkleed reinigen van wollen kwaliteiten gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Ook kunnen wij een kleed reinigen waarin zijde is verwerkt. Een volledig zijden vloerkleed reinigen wij het liefst bij zonnig weer. meer nieuws
stoomreiniger
Speciaal Stomerij EER in Emmen pak of gordijnen stomen.
Tegelijk liggen ze op de grond en wordt er flink op ze gelopen en gemorst. Als u uw tapijt of vloerkleed regelmatig laat reinigen houdt het zijn frisheid en kleur. Gezien de specifieke eisen aan kennis en apparatuur voor het reinigen van vloerkleden en tapijten, werken wij samen met een gespecialiseerde partner.
Tapijtreiniger
Tapijt reinigen: uw vloerkleed binnen 1 dag gereinigd.
Offerte aanvragen Neem contact op. Laat uw tapijt reinigen door de specialisten van Chem-Dry Spanjerberg. Uw tapijt of vloerkleed ziet er weer als nieuw uit en ruikt lekker fris na het schoonmaken. We reinigen uw tapijt binnen 1 dag. Geschikt voor alle soorten tapijt.
stoomreiniger
Kleed reinigen? Professioneel vloerkleed reinigen.
Tijdens het wassen van uw vloerkleed wordt uw vloerkleed behandeld met een neutrale shampoo die uw vloerkleed niet aantast, maar wel het reinigingsproces verbeterd. Zo kunnen wij uw kleed reinigen op een manier waar u lange tijd plezier van heeft.
kleed
Vloerkleed reinigen Den Bosch door Bright Clean Bel 078 6440990.
Vloerkleed reinigen Den Bosch door Bright Clean B.V. Aanbevolen door MARCJANSSEN en als eerste erkend door Stichting Waarborg Tapijt Meubel reiniging SWTM gespecialiseerd in vloerkleed reinigen Den Bosch. Nagenoeg elk vloerkleed kunnen wij schoonmaken, zoals handgeknoopte Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, van Besouw, Danskina, Millenerpoort etc.
stoomreiniger
Tapijt karpet of vloerkleed reinigen? Nexus Cleaning.
Vloerbedekking / lijmresten verwijderen. Tapijt karpet of vloerkleed reinigen? Door Nexus Cleaning / In: Geen categorie. Tapijt karpet of vloerkleed reinigen? Tapijt karpet of vloerkleed reinigen? Nexus Cleaning is u graag van dienst! Bel voor een offerte 0478 855 407.
Ekin Tapijtreiniging Hali Yikama / Wij zorgen dat het schoon en fris wordt.
Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon! Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket.
Tapijtreiniging in Apeldoorn: tapijt binnen 1 dag gereinigd.
Wij rekenen geen vaste prijs voor de schoonmaak van uw tapijt, maar maken voor u een offerte op maat. De kosten voor tapijtreiniging in Apeldoorn en omstreken zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte van het te reinigen oppervlak en de verschillende reinigingsmethodes die wij hanteren om uw tapijt te reinigen.
Beoordelingen Cinco Cleaning.
Jeannette uit: Lelystad. Ervaring met: Vloerkleed Reinigen. Vanochtend ons gereinigde vloerkleed van 34 jaar oud als nieuw teruggekregen. Zeer tevreden over het resultaat en de vriendelijke contacten en ook over de prijsstelling. Totaal oordeel 10. Rob uit: Boven-Leeuwen. Ervaring met: Vloerkleed Reinigen.
Tapijt laten Stomen Reinigen Stomerij DenBosch Fashion.
Tapijtreiniging is een vak op zich waarbij een optimaal resultaat van vele factoren afhankelijk is. Met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring verzorgt DenBosch Fashion de professionele reiniging van uw tapijt. Naast tapijtreiniging kunt u bij DenBosch Fashion ook terecht voor.: vloerkleed laten reinigen.,

Contacteer ons

leen bakker vloerkleed
vloerkleed leenbakker
vloerkleed karwei
Hoogpolig Vloerkleed
vloerkleed blauw
patchwork vloerkleed
Vloerkleed kopen
sisal vloerkleed
Vloerkleed Hoogpolig
vloerkleed reinigen
vloerkleed 200x300
vloerkleed grijs